середа, 19 травня 2010 09:52

Бакалов став головним тренером "Арсеналу"

Учора Юрія Бакалова, 44 роки, призначили новим головним тренером київського "Арсеналу".

— Контракт підписано на два роки, — повідомляє на прес-конференції президент футбольного клубу Вадим Рабинович. — Начальником команди став Олександр Томах, помічниками Бакалова — Сергій Булагін та Павло Блажаєв.

30 червня закінчується контракт іще одного наставника "Арсеналу" — Василя Євсєєва. Продовжувати його фахівець не забажав.

— Преса писала про варіант із Безсоновим. Його я не брав до уваги, — продовжує Рабинович. — Дуже високої думки про Грозного, але розглядати його кандидатуру не міг після всіх звинувачень на адресу В"ячеслава Вікторовича (колишній головний тренер "Арсеналу" Олександр Заваров натякав, що Грозний бере гроші з гравців, охочих увійти до основного складу. — "ГПУ"). На наступний сезон ставимо завдання потрапити до єврокубків. Бакалов запевняє, що нинішньому складу команди це до снаги.

Під його керівництвом команда виграла чотири рази й один програла

Запитують, на якому стадіоні гратиме "Арсенал".

— Одразу скажу про "Старт". Я ніколи нічого не говорив, що це наш остаточний варіант. Ми їздили й дивилися багато об"єктів, але поки що це все лише розмови. Відправили офіційний лист до мерії Києва, де підтвердили, що готові за власний кошт викупити будь-яку ділянку для будівництва арени.

"Арсенал" виходить із відпустки 1 червня. Команда тренуватиметься на базі в селі Щасливе біля столиці.

— Головне — знайти баланс між атакою та обороною, — підкреслює Бакалов. — Треба вивчити можливості всіх гравців і визначитися, з ким продовжувати контракти.

Він виконував обов"язки головного тренера "Арсеналу" в останніх п"яти матчах чемпіонату України. Команда здобула чотири перемоги і програла раз — у останньому турі на полі харківського "Металіста".

Зараз ви читаєте новину «Бакалов став головним тренером "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі