вівторок, 17 квітня 2007 16:39

Яковенка відправили у відставку

Керівництво краснодарської "Кубані" звільнило головного тренера команди українця Павла Яковенка, 42 роки. Той очолив клуб у грудні позаминулого року і вивів його до вищої ліги чемпіонату Росії.

Причиною відставки Яковенка, угода якого закінчувалася наприкінці наступного року, став поганий старт "Кубані" в нинішньому чемпіонаті. Команда посідає останнє місце в турнірній таблиці, не здобувши жодної перемоги в 5 матчах. Наступником Яковенка став Леонід Назаренко, який вивів у першу лігу махачкалинське "Динамо".

Яковенко очолював юніорську збірну України, яка зіграла у півфіналі чемпіонату Європи-2004. Потім очолив молодіжну команду, але несподівано подав у відставку. Поїхав до Росії, де працював із підмосковними "Хімками".

Вважається одним із найперспективніших українських тренерів. Повністю розділяє систему Валерія Лобановського і в тренувальному процесі робить ставку на фізичну підготовку.

Зараз ви читаєте новину «Яковенка відправили у відставку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі