вівторок, 06 липня 2010 13:43

Володимир Кличко переніс бій з Повєткіним на 11 вересня

Володимир Кличко переніс бій з Повєткіним на 11 вересня

Дата проведення бою українця Володимира Кличка та обов'язкового претендента на звання чемпіона світу за версією IBF (Міжнародна федерація боксу) росіянина Олександра Повєткіна перенесена.

Як повідомив менеджер російського боксера Володимир Хрюнов інтернет-виданню Sportbox.Ru, поєдинок відбудеться не 18 вересня, як було заплановано спочатку, а на тиждень раніше - 11 вересня.

За словами Хрюнова, про перенесення дати бою представників Повєткіна повідомила промоутерська компанія K2, яка представляє інтереси братів Кличків і займається організацією майбутньої зустрічі російського та українського боксерів.

"Для мене вибір цієї дати, м'яко кажучи, дивний, оскільки ми всі знаємо, що трапилося в цей день дев'ять років тому", - підкреслив співрозмовник Sportbox.Ru, нагадуючи про теракти 2001 року в Нью-Йорку.

Місце проведення бою Кличко - Повєткін не змінилося: як і було заявлено, поєдинок відбудеться у Франкфурті на домашньому стадіоні німецького футбольного клубу "Айнтрахт" - "Комерцбанк-Арені". Місткість стадіону перевищує 50 тисяч місць.

Хрюнов розповів, що в даний час Олександр Повєткін знаходиться в США, де готується до бою з Кличком. Другий етап підготовки буде проходити в Європі.

За матеріалами Lenta.ru

Зараз ви читаєте новину «Володимир Кличко переніс бій з Повєткіним на 11 вересня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути