пʼятниця, 25 червня 2010 12:41

Віталій Кличко запропонував Валуєву провести бій восени

Віталій Кличко запропонував Валуєву провести бій восени

Російський боксер-важковаговик Микола Валуєв назвав попередню дату бою з чемпіоном світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) українцем Віталієм Кличком. У бесіді з РИА Новости спортсмен заявив, що Кличко запропонував йому провести поєдинок у жовтні 2010 року в Німеччині.

"Ми зустрічалися з Віталієм нещодавно в Санкт-Петербурзі, і він зробив мені конкретну пропозицію. Мова йде про зустріч у жовтні, причому в Німеччині, і даний варіант мене цілком влаштовує. Для мене жовтень був би оптимальним терміном для бою, але поки не хочу загадувати. У цій ситуації є чимало нюансів", - відзначив Валуєв.

Переговори українського і російського боксера тривають вже більше півроку - Кличко і Валуєв намагаються домовитися з грудня 2009 року. Вважається, що основним питанням, по якому спортсмени не можуть дійти згоди, є фінансові умови бою.

За словами самого Віталія Кличка, за поєдинок він запропонував Валуєву гонорар у розмірі півтора мільйонів доларів. При цьому українець підкреслив, що не збирається торгуватися. Кличко відзначив, що в тому випадку, якщо ця сума не влаштує Валуєва і його промоутерів, українець підшукає собі іншого суперника.

Спочатку один з представників Валуєва, Дон Кінг, заявляв, що гонорар росіянина повинен скласти 4 млн доларів, але ці умови не влаштували Кличка. Пізніше Валуєв погодився вийти на ринг за 2,5 мільйона доларів, але зажадав, щоб йому було передано права на телетрансляцію бою, однак це Кличко також не влаштувало.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко запропонував Валуєву провести бій восени». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі