субота, 11 березня 2023 15:16

Зінченко отримав визнання в "Арсеналі"

Зінченко отримав визнання в "Арсеналі"
Зінченко вдруге поспіль став найкращим гравцем місяця в "Арсеналі". Фото: Getty Images

Український захисник "Арсенала" Олександр Зінченко був визнаний найкращим футболістом команди за підсумками лютого.

За 26-річного українця свої голоси віддали 49% респондентів. Друге місце посів Габріел Магальяес, третє – Букайо Сака. Про це повідомив офіційний сайт лондонського клуба.

Зінченко вдруге поспіль став найкращим гравцем місяця в "Арсеналі". Раніше він отримав аналогічне визнання за підсумками січня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки заробляє Ярмоленко в Еміратах – ЗМІ назвали суму

"Це був ще один вдалий місяць для Алекса, чий видатний момент настав, коли він забив свій перший гол у Прем'єр-лізі, зрівнявши рахунок в матчі проти "Астон Вілли", коли наші спини були вперті в стіну, створивши платформу для нас, щоб повернутися та виграти гру", – йдеться у повідомленні.

Зінченко відібрав м'яч 34 рази в п'яти матчах, зробив 329 вдалих передач і створив п'ять гольових моментів для команди під час своїх типових ігор, щоб допомогти нам розпочати та закінчити місяць на першому місці, додала пресслужба "Арсенала".

У поточному сезоні Олександр Зінченко зіграв за "Арсенал" 24 матчі в усіх турнірах, на його рахунку один гол і дві результативні передачі.

Після 26-го туру "Арсенал" лідирує в турнірній таблиці АПЛ, маючи в активі 63 бали, що на 5 більше ніж у "Манчестер Сіті", який йде другим.

Зараз ви читаєте новину «Зінченко отримав визнання в "Арсеналі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі