вівторок, 26 січня 2010 09:56

Збірна України отримає наставника у перший день лютого

Збірна України отримає наставника у перший день лютого

1 лютого в Будинку футболу відбудеться засідання Виконавчого комітету Федерації футболу України, який призначає і звільняє наставників збірних України. Не виключено, що саме цього дня буде призначений головний тренер національної збірної України.

Раніше віце-президент ФФУ Сергій Стороженко заявив, що головного тренера національної збірної призначать у січні 2010 року. Президент ФФУ Григорій Суркіс заявив, що готовий запропонувати посаду головного тренера національної команди Мірчі Луческу. Крім того, він заявив, що готовий обговорити це питання з президентом "Шахтаря".

Рінат Ахметов у свою чергу підкреслив, що готовий дозволити Луческу домовлятися щодо роботи зі збірною України. Луческу у свою чергу заявив, що зі збірною України повинен працювати незалежний тренер.

Окрім Луческу, в останні дні в пресі все частіше називають імена Юрія Калитвинцева і Павла Яковенка. А екс-наставник нашої команди Олег Блохін особисто заявив, що готовий знову очолити команду.

Нагадаємо, збірна України не братиме участь у кваліфікаційному раунді Євро-2012, а це означає, що до домашньої континентальної першості українці готуватимуться тільки через товариські поєдинки. Перший такий матч відбудеться 3 березня, але суперник поки невідомий.

За матерыалами Liga.net

Зараз ви читаєте новину «Збірна України отримає наставника у перший день лютого». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі