вівторок, 01 грудня 2009 09:23

Михайличенко залишиться на посаді тренера збірної - Наш Век

Михайличенко залишиться на посаді тренера збірної - Наш Век

Призначення Мірчи Луческу - провокація, а збірною України залишиться керувати Олексій Михайличенко. Саме така інформація була озвучена проінформованим джерелом, наближеним до Федерації футболу України.

"Інакше як провокацією це не назвеш. Ясно, що ні Мірча Луческу, ні Рінат Ахметов не підуть на таке, тому що це вдарить не тільки по збірній, але й по донецькому клубу. В такому випадку Григорій Суркіс отримає чудову можливість у черговий раз зробити власника "Шахтаря" таким собі "ворогом народу", який не пішов у нього на поводу "на благо всього українського футболу", а в команді залишиться Олексій Михайличенко. Інших варіантів просто немає, а призначати Олега Блохіна Григорій Суркіс не погодиться ні за яких умов", - сказав співрозмовник.

Схоже, президент ФФУ Григорій Суркіс, за відставку якого українські вболівальники активно збирають підписи, задумав хитру "політичну гру". Її мета - президент донецького "Шахтаря" Рінат Ахметов, відносини з яким були сильно підмочені квитковим скандалом навколо матчу Україна - Греція.

Нагадаємо, що тоді футбольна федерація встановила захмарні ціни на квитки, а Рінат Ахметов підлив масла у вогонь, запропонувавши викупити їх і продати вболівальникам за заниженою ціною. У підсумку, на вирішальному матчі "Донбас Арена" залишилася напівпорожньою.

Наш век

Зараз ви читаєте новину «Михайличенко залишиться на посаді тренера збірної - Наш Век». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі