понеділок, 30 листопада 2009 14:48

"Я б залишив Михайличенка" - Беланов

"Я б залишив Михайличенка" - Беланов

Минулого тижня відбулося засідання "Футбольного прес-клубу". Головною темою обговорення став результат виступу національної збірної України у відбірному турнірі Кубка світу-2010. А головною сенсацією – пропозиція Григорія Суркіса призначити наставником збірної тренар "Шахтаря" Мірчу Луческу. Президент ФФУ не виключив, що Михайличенко може залишитись на своєму посту. Всі точки над "і" розставить Виконком ФФУ, який пройде у грудні.

Своїми думками з приводу ситуації з кандидатами на пост збірної поділився володар Золотого м"яча Ігор Беланов.

- Я б залишив на посту її керівника Олексія Михайличенко. Інтуїція підказує мені, що все те, що трапилося - не його провина. Скажу відверто, мене дуже засмутила ситуація, коли перед найважливішим матчем відбірного циклу, впливові люди в нашому футболі, замість того, щоб вирішити питання з квитками на вирішальний поєдинок за круглим столом, винесли сміття з хати, що нашкодило всьому нашому футболу і головній команді країни.

Ну а повертаючись до вашого питання про наставника національної дружини, відзначу що в ідеалі хотілося б обговорити кандидатуру тренера на засіданні з участю президентів і головних тренерів клубів, щоб дізнатися їх позицію. Всі зусилля нашого футболу потрібно об"єднати для того, щоб ухвалити в цьому питанні єдине оптимальне рішення.

За матеріалами "Спорт-Экспресс в Украине", Турнир

Зараз ви читаєте новину «"Я б залишив Михайличенка" - Беланов». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі