понеділок, 11 січня 2010 11:59

Заарештували двох підозрюваних в нападі на футболістів збірної Того

Заарештували двох підозрюваних в нападі на футболістів збірної Того

Поліція заарештувала двох підозрюваних в нападі на футболістів збірної Того, автобус з якими був обстріляний 8 січня в ангольському анклаві Кабінда. Про це в понеділок, 11 січня, повідомляє Associated Press з посиланням на дані ангольської державної радіостанції.

Де і за яких обставин були затримані можливі учасники нападу на тоголезських спортсменів, не уточнюється. Відомо лише, що їх заарештували напередодні. Влада Анголи не прокоментувала інформацію про затримання зловмисників.

Бойовики з сепаратистського угрупування FLEC обстріляли автобус з футболістами національної команди Того, які збиралися прийняти участь в Кубку Африканських націй, по дорозі в столицю Анголи Луанду. В результаті нападу загинули три людини, дев"ять представників тоголезьської делегації отримали поранення.

Незабаром уряд Того звелів футболістам відмовитися від участі в турнірі в Луанді і звернувся до влади Анголи з вимогою вибачитися за те, що трапилося. Збірна Того, яка збиралася виступити на Кубку Африканських націй, не дивлячись на подію, у результаті знялася з турніру і ухвалила рішення повернутися в Того.

Кубок Африканських націй стартував в Анголі 10 січня.

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Заарештували двох підозрюваних в нападі на футболістів збірної Того». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі