четвер, 03 червня 2010 17:52

За Чигринським вишикувалася черга з грандів

За Чигринським вишикувалася черга з грандів

"Барселона" у спробі знизити ціну, призначену за капітана "Арсеналу" Сеска Фабрегаса, розглядає варіант з тим, щоб віддати в лондонський клуб центрального захисника Дмитра Чигринського, інформує іспанська газета Sport.

Однак каталонський клуб не має наміру назовсім розлучатися з українцем, купленим минулого літа у "Шахтаря" за 21 млн фунтів стерлінгів, і хоче віддати його в оренду.

Наставник синьо-гранатових Хосеп Гвардіола бачить майбутнє для Чигринського у своїй команді, але поки йому складно конкурувати за місце в центрі оборони з капітаном Карлесом Пуйолем, Херард Піке і Габріелем Міліто.

Втім, за даними The Daily Mirror, головному тренеру "канонірів" Арсену Венгеру не дуже подобається ідея з орендою захисника, особливо якщо це буде означати зниження ціни на Фабрегаса.

Як повідомляє tribalfootball.com з посиланням на Catalunya Radio, про свої домагання на Чигринського заявили "Манчестер Сіті", "Челсі", "Манчестер Юнайтед" і "Баварія" - але ніхто з них не готовий заплатити за трансфер більше, ніж 12 мільйонів фунтів.

За матеріалами Террикон

Зараз ви читаєте новину «За Чигринським вишикувалася черга з грандів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі