середа, 26 травня 2010 10:16

"Барселона" шукає для Чигринського варіант оренди

"Барселона" шукає для Чигринського варіант оренди

За інформацією іспанського видання As, український захисник "Барселони" Дмитро Чигринський може почати наступний сезон в оренді.

За даними видання, наставник каталонців Хосеп Гвардіола не хотів би тримати гравця на лаві, тому клуб в даний момент підшукує варіанти, які могли б усіх влаштувати.

Остаточне ж рішення буде ухвалене тільки після обговорення з самим футболістом. Раніше сам Дмитро Чигринський заявляв, що не хотів би змінювати клуб і як і раніше вірить, що зможе знайти собі місце у складі.

Відзначимо, що раніше бажання взяти Чигринського в оренду озвучував донецький "Шахтар".

Нагадаємо, що синьо-гранатові минулого року купили футболіста за 25 млн євро. У минулому сезоні він провів за каталонців всього 12 ігор Чемпіонату Іспанії, відігравши вкрай нестабільно. Також Чигринський потрапив до символічної збірної гірших гравців Примери минулого сезону за версією Goal.com.

Вчора Чигринський досить упевнено відіграв у товариському матчі збірної України проти команди Литви, який завершився переконливою перемогою підопічних Мирона Маркевича з рахунком 4:0.

За матеріалами СЭ

Зараз ви читаєте новину «"Барселона" шукає для Чигринського варіант оренди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі