середа, 19 травня 2010 09:01

Чигринський потрапив до символічної збірної найгірших гравців Примери

Чигринський потрапив до символічної збірної найгірших гравців Примери

Дмитро Чигринський увійшов до складу символічної збірної гірших гравців сезону 2009/2010 в іспанській Примері.

"Трансфер українця був один з найбільш дивних і несподіваних минулого літа, - пише видання Goal.com, - і його виступи в синьо-гранатовій футболці ніяк не змінили думку, що він абсолютно не відповідає цьому рівню. Лапорта купив його за 25 мільйонів євро, але з дня свого прибуття на Камп Ноу, Чігсі виглядав нездатним, невмілим і таким, що на заслуговував місця в зірковому складі Барси".

На думку видання, жахлива гра українця проти "Хереса", коли вміння Дмитра втрачати м'яч викликало постійний свист уболівальників, може стати останньою появою Чигринського в іспанському футболі. І наставник каталонців Хосеп Гвардіола ймовірно відправить його назад у Східну Європу перед початком наступного сезону

Компанію Дмитру Чигринському у символічній збірній склали воротар Арагонесес, захисники Састре, Гонсало Родрігес і Давид Прієто, півзахисники Накамура, Луїс Гарсія та Пеннант, нападники Анрі, Бен Саар і Манучо.

Лідирує Дмитро Чигринський і у відповідному опитуванні видання. 27% відвідувачів сайту назвали його гіршим гравцем минулого сезону в Прімері.

Раніше повідомлялося, що футбольний агент Дмитро Селюк, який веде справи хавбека "Барселони" Яя Туре, вважає, що захисникові каталонської команди Дмитру Чигринському слід змінити команду.

За матеріалами sport.oboz.ua

Зараз ви читаєте новину «Чигринський потрапив до символічної збірної найгірших гравців Примери». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі