середа, 28 квітня 2010 11:29

Гвардіола підтримує Чигринського

Гвардіола підтримує Чигринського

Захисник "Барселони" Дмитро Чигринський дав інтерв'ю, в якому розповів про свою акліматизації в Каталонії.

Українець ніяк не може закріпитися в основі "Барселони", але підтримкою Пепа Гвардіоли Дмитро заручився.

"Зрозумійте одну річ, я прийшов на початку сезону, не пройшовши з командою передсезонну підготовку. Тому всі ідеї та принципи гри "Барселони" вивчаю вже протягом сезону", - говорить Чігро.

"Звичайно, я не заперечую, що в моїй грі є помилки. Але для мене набагато важливіше повністю віддаватися на тренуваннях, працювати на повну силу, показуючи все, що можу. "Барселона" мене купила, тому що знає мої здібності, знає, що я можу показувати хороший футбол ", - продовжує українець.

"Думаю, що з часом моя гра стане ще кращою".

"Так, Гвардіола підтримує мене, я відчуваю це, і це мені дуже допомагає. Але ніхто не допоможе тобі, якщо ти сам не прагнеш до мети. Іноді краще зробити крок назад заради того, щоб у майбутньому зробити два кроки вперед", - відзначає Дмитро.

"Гра в суботу проти "Хересу" видалася нелегкою, тому що в усіх у голові був матч з "Інтером". Звичайно, ми професіонали. Ніхто не сказав мені, що втомився після поїздки до Мілана. Все в порядку, часу було у нас достатньо. Про "Інтер" я говорити не хочу, бо знаю, що все в руках самої "Барселони". Якщо ця команда спіймає свою гру, то перемогти її буде неможливо", - заявив Чигринський.

За матеріалами Football.ua

Зараз ви читаєте новину «Гвардіола підтримує Чигринського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі