пʼятниця, 05 лютого 2010 08:45

Чигринський провів прес-конференцію іспанською мовою

Чигринський провів прес-конференцію іспанською мовою

На прес-конференції після тренування український захисник Дмитро Чигринський був оптимістичний і заявив, що він упевнений в тому, що зможе показати ту свою гру, за яку його купували влітку.

"Я дуже радий тим, як просуваються мої справи на тренуваннях, - заявив він. - Минулий тиждень був для мене дуже хорошим. Мій рівень гри і душевний стан поліпшуються".

Період адаптації

"Мені було потрібно більше часу на адаптацію, ніж я припускав, - зізнався Чигринський. - Але я знав, що мені буде нелегко добитися права грати постійно. Тут тиск з боку преси і вболівальників більший, гра сильно відрізняється від тієї, в яку я грав на Україні. Одна справа - бажання, і зовсім інша - реальність. Зараз мені потрібно показувати, на що я здатний, на тренуваннях".

Командна допомога

Чигринський продовжив: "Карлес Пуйоль, Рафаель Маркес, Габі Міліто і Піке дуже досвідчені гравці. Не дивлячись на те, що Піке такий молодий, він вже двічі встиг виграти Лігу чемпіонів. І вони всі мені багато в чому допомагають окрім тренерів. Я ставлю їм питання про структуру гри і команду, і вони багато чому мене вчать".

Арбітри

Відповідаючи на питання про суддівство цього сезону, Чигринський не захотів втручатися в ці справи: "Я не думаю, що ми повинні говорити про арбіртів. Ми повинні думати лише про свою гру, бо ми знаємо - якщо зіграємо добре, то проблем у нас не буде. Боротьба за чемпіонство ж розгорнеться між "Барсою" і "Реалом".

Приємні спогади

Чигринський відзначив, що у нього збереглися хороші спогади про свій дебют у вересні проти "Хетафе", і він дуже сподівається знов вийти на полі проти того ж суперника: "Перший тайм матчу видався важким, але після перерви Лео Мессі і Златан Ібрагімович забили два голи, принісши нам перемогу. Для мене це був хороший матч - адже ми перемогли, не пропустивши жодного гола".

Він продовжив: "Не думаю, що "Хетафе" буде під впливом кубкового матчу, що вони грали на тижні, тому для того, щоб перемогти, ми повинні будемо показати свій найкращий футбол. Якщо зіграємо у свою гру, то швидше за все, нам вдасться обіграти їх".

Іспанська мова

Не дивлячись на те, що Чигринський знаходиться в Барселоні всього 5 місяців, він вже вивчив іспанську мову. Продемонстрував він це, провівши прес-конференцію повністю іспанською.

За матеріалами БарсаМания

Зараз ви читаєте новину «Чигринський провів прес-конференцію іспанською мовою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі