четвер, 28 січня 2010 10:36

Дмитро Чигринський здивував маму мотоциклом

Дмитро Чигринський здивував маму мотоциклом

Через півроку в "Барселоні" Дмитро Чигринський обзавівся житлом у столиці Каталонії, чим дуже порадував свою маму.

"Звідти всього десять хвилин до бази. А це була головна вимога Діми, щоб квартира була недалеко від місця тренувань. Плюс - мікрорайон дуже зелений, гарний, є парк. Взагалі Діма у нас не вибагливий, любить простоту. Любить, щоб кімнати були просторими і світлими", - сказала Ольга Чигринська.

"Скільки кімнат у його барселонській квартирі - не знаю, але, як сказав мені син: "Мама, місця вистачить усім!". Клуб нам зробив запрошення, тому зможемо, як потеплішає, поїхати в посольство, відкрити візу і нарешті з"їздити подивитися, як діти влаштувалися (з Дмитром в Барселоні - старший брат Віктор, його агент. - Ред.). Уявіть, як це - весь час жити в готелі. Вони останнім часом взагалі одну кімнату з братом ділили", - розповіла мати футболіста .

В іспанській пресі пишуть, що Чигринський попросив тренера команди Гвардіолу дозволити йому їздити по Барселоні на мотоциклі, пояснивши, що машину водити не хоче.

"Вперше від вас про таке чую! У Діми не те що з мотоциклом - у нього, мабуть, і з велосипедом нічого спільного не було. Можливо, у нього і була колись мрія їздити на мотоциклі, але я такого від нього не чула", - здивувалася мама футболіста.

До речі, про нелюбов Чигринського до автомобілів відомо давно. Діма навіть не збирається вчитися водінню, вважаючи, що він і автомобіль - речі несумісні. Живучи в Донецьку, він наймав водія для свого службового Volkswagen Jetta, причому, за даними, його водій Валерій Михайлович колись возив донецького мера. А в Барселоні за кермом службової Audi Чигринського знаходиться його брат Віктор.

Сегодня | Спорт

Зараз ви читаєте новину «Дмитро Чигринський здивував маму мотоциклом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі