середа, 27 січня 2010 16:59

"Чигринський ідеально підходить "Барселоні" - Пуйоль

"Чигринський ідеально підходить "Барселоні" - Пуйоль

Захисник "Барселони" Дмитро Чигринський заявив, що не любить їздити на автомобілі і вважає за краще пересуватися містом на мотоциклі.

- Я не використаю автомобіль і ніколи не буду. Навіть не збираюся вчитися, мене це не цікавить. Запитаю у Гвардіоли, чи можна мені їздити на мотоциклі.

Вважаю, що дуже важливо вивчити каталонську мову. Тоді я зможу краще розуміти все те, що говорить наш тренер, - цитує Чигринського Sport.es.

Тим часом, капітан "Барселони" Карлес Пуйоль став на захист Дмитра. Уболівальники каталонського клубу не дуже шкодують українця, який ніяк не може знайти своєї гри.

- У нього величезне бажання вчитися, зі свого боку він багато робить. І щодня у нього виходить все краще. Потрібно запастися терпінням, адже він прийшов як би ззовні і для нього все нове: і команда, і місто, і мова, і манера гри. Пристосуватися з перших днів і показати все, на що здатний, завжди важко.

Але Чигринський ідеально підходить для нашого стилю гри і він здатний дати нам дуже багато. Якщо ми всі його будемо підтримувати, то знайдемо центрального захисника на роки вперед, - вважає Пуйоль.

Нагадаємо, 31 серпня 2009 року Чигринський перейшов до каталонської "Барселони" за 25 млн євро. Цей трансфер став найбільшим в історії українського футболу. 12 вересня 2009 року Дмитро дебютував у новому клубі в матчі чемпіонату Іспанії проти "Хетафе".

За матеріалами Sports.ru, Gazeta.ua, Football.sport.ua

Зараз ви читаєте новину «"Чигринський ідеально підходить "Барселоні" - Пуйоль». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі