середа, 26 травня 2010 09:15

"При такому рівні гри місце в основі Чигринському гарантовано" - Маркевич

"При такому рівні гри місце в основі Чигринському гарантовано" - Маркевич

Головний тренер збірної України з футболу Мирон Маркевич був зустрінутий на післяматчевій прес-конференції оплесками. Для нього перший млинець вийшов аж ніяк не грудкою. Україна Литву перемогла 4:0.

"Дійсно, ми хвилювалися. І тим більше футболісти хвилювалися, як покажуть себе при такій кількості глядачів. Перший тайм вийшов трохи нервовим, але добре те, що гравці прислухаються до того, що від них хочуть. Звичайно, поки цілісної гри немає. Потрібно награвати комбінації ... вони у нас зрідка виходять, але треба над цим працювати. І, звичайно, я вдячний гравцям за те, що не підвели тренерський склад. Вони сьогодні вийшли в дуже гарному тонусі", - сказав Маркевич.

Даючи оцінку діям центру оборони, наставник сказав, що, на його думку, зв'язка Михалик - Чигринський на цей момент є кращою.

"Усі розуміли, що у Дмитра Чигринського зараз мало ігрової практики, і ми дали йому пограти. При такому рівні гри місце в основі Чигринському гарантовано".

На питання журналіста, взяв би він когось з гравців збірної Литви у "Металіст", Мирон Маркевич відповів: "Я зараз повністю переключився на збірну. Дайте трошки відпочити від" Металіста ". Там є, кому цим займатися".

За матеріалами isport.ua, turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «"При такому рівні гри місце в основі Чигринському гарантовано" - Маркевич». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі