середа, 02 червня 2010 12:52

"Барса" хоче орендувати Чигринського "Арсеналу"

"Барса" хоче орендувати Чигринського "Арсеналу"
"Барселона" в спробі знизити ціну, призначену за капітана "Арсеналу" Сеска Фабрегаса, розглядає варіант з тим, щоб віддати в лондонський клуб центрального захисника Дмитра Чигринського.

Каталонський клуб не має наміру назовсім розлучатися з українцем, купленим минулого літа у "Шахтаря" за 21 млн фунтів стерлінгів, і хоче віддати його в оренду.

Наставник синьо-гранатових Хосеп Гвардіола бачить майбутнє для Чигринського в своїй команді, але поки йому складно конкурувати за місце в центрі оборони з капітаном Карлесом Пуйолем, Херардом Піке і Габріелем Міліто.

Нагадаємо, що синьо-гранатові минулого року купили футболіста за 25 млн євро. У минулому сезоні він провів за каталонців всього 12 ігор Чемпіонату Іспанії, відігравши вкрай нестабільно. Також Чигринський потрапив до символічної збірної гірших гравців Примери минулого сезону за версією Goal.com.

За матеріалами sport.es, Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «"Барса" хоче орендувати Чигринського "Арсеналу"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі