понеділок, 21 січня 2013 16:52

"Ворскла" відкрила клубний музей
12

Фото: ФОТО: vorskla.com.ua

Футбольний клуб "Ворскла" відкрив свій музей. У ньому представлена досить широка і цікава експозиція щодо полтавської команди. У музеї можна прослідкувати за розвитком "Ворскли", почитати інформацію, переглянути фотографії на цифрових фоторамках і помилуватися різними експонатами.

"Музей працюватиме в день ігор, - розповів Дмитро Яворський, генеральний директор ФК "Ворскла". - Також ми будемо в будь-який момент відгукуватися на колективні заявки: дитячих шкіл, різних організацій. Ветерани, як першовідкривачі, в основному музей - звичайно ж, для уболівальників. Ідея існувала вже давно. А вже остаточно зважилися на цей крок після відкриття магазину. Вирішили, що у нас вже достатньо експонатів для музею. Відкриття ми приурочили до дня утворення клубу. Величезне спасибі ветеранам, які внесли свою лепту у створення експозиції - фотографії, медалі, кубки, грамоти, футболки та багато іншого."

На відкритті музею виступали музичні колективи, футбольні фрістайлери, а також слово надали ветеранам футболу.

Іван Шарій, кращий футболіст Полтавщини, був лаконічним. Він зазначив, що не кожна команда Прем'єр-ліги може похвалитися подібним. Іван Григорович висловив інтерес до музею. Йому просто таки кортіло перерізати червону стрічку і помилуватися досягненнями минулих років.

Пару вітальних слів сказали і тренери сучасної "Ворскли". Ледве прилетівши до України тренерський штаб Сергія Свистуна, подолав вже по землі відстань від Харкова до Полтави, щоб встигнути на урочисту подію. Сергій Свистун та Василь Сачко відзначили розвиток інфраструктури клубу. Музей - це пам'ять про тих людей, які розвивали полтавський футбол.

Після всіх теплих слів, Володимир Попіневський, Іван Шарій і Дмитро Яворський урочисто перерізали червону стрічку на вході у музей.

Так само на відкритті музею змогли побувати і гравці "Ворскли", які буквально тільки що повернулися з тренувальних зборів у Туреччині.

"Музей дуже красивий і все тут цікаво продумано, - поділився враженнями Йован Маркоскі, півзахисник "Ворскли". - Напевно, поділюся з музеєм своїми бутсами. У мене розмір маленький, думаю, місце їм тут знайдуть (сміється)."

Зараз ви читаєте новину «"Ворскла" відкрила клубний музей». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі