неділя, 14 лютого 2010 12:53

Воронін знову забив за "Динамо" і двічі асистував своїм колегам

Воронін знову забив за "Динамо" і двічі асистував своїм колегам

Напередодні відльоту до Москви російське "Динамо" провело контрольний матч з представником третьої швейцарської ліги "Вангеном". Наш Андрій Воронін відзначився голом і ще двома результативними передачами

Різниця в класі стала помітна з перших же хвилин, можливо, це навіть зіграло злий жарт з футболістами "Динамо": важко завести себе по максимуму, коли відчуваєш, що забиті голи - лише справа часу. Суперник же бився самовіддано, приблизно на 20 хвилин гідного опору їх вистачило.

А потім моменти біля воріт "Вангена" посипалися градом. І якби підопічні Андрія Кобелєва були трохи акуратнішими в реалізації, різниця в рахунку цілком могла би стати двозначною.

Один тільки Воронін міг відзначитися, як мінімум, чотири рази, але форварда підвела точність. Сподіватимемося, що весь запас невдачі Андрій вичерпає за час зборів. Поки ж він обмежився лише одним м"ячем у ворота швейцарців, використавши ідеальну передачу Самєдова.

При цьому Воронін виконав великий об"єм чорнової роботи, без втоми пресингував суперників всі 90 хвилин, подаючи тим самим приклад юним партнерам. А також записав на свій рахунок дві гольові передачі: навіс на Кокоріна і скидка грудьми Смолову.

Ще один гол Кокорін ударом з лінії штрафного майданчика забив після пасу Свєжова. Колодін же реалізував штрафний: не можна сказати, що пробив наш захисник дуже вже сильно, зате точно в кут, а голкіпер швейцарців не виручив свою команду.

На другому зборі в Іспанії біло-блакитні здобули три перемоги із загальним рахунком 9-3. В неділю команда повертається до Москви, а на останній збір відправиться 21 лютого. У Марбельї у "Динамо" заплановано чотири контрольні матчі.

"Динамо" - "Ванген" - 5:1 (1:0)

Голи у "Динамо": Воронін, 36 (1:0). Кокорін, 52 (2:0). Колодін, 54 (3:0). Кокорін, 77 (4:1). Смолов, 81 (5:1).

"Динамо": Габулов (Панов, 46), Ковальчик, Колодін, Фернандес, Д.Комбаров (Терехов, 46), Самєдов (Смолов, 46), Єпуряну (Ропотан, 46), Хохлов (Кириллов, 46), Сємшов (Кокорін, 46), Чеснаускіс (Свєжов, 46), Воронін.

За матеріалами ФК "Динамо"

Зараз ви читаєте новину «Воронін знову забив за "Динамо" і двічі асистував своїм колегам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі