пʼятниця, 22 січня 2010 11:12

"Раджу Вороніну забити м"яч у першому матчі за "Динамо" - Ващук

"Раджу Вороніну забити м"яч у першому матчі за "Динамо" - Ващук

Колишній захисник київського "Динамо" і збірної України Владислав Ващук, який нині в одеському "Чорноморцеві", поділився своєю думкою щодо перспектив у московському "Динамо" нападаючого збірної України Андрія Вороніна, який, нагадаємо, не так давно підписав з російським клубом трирічний контракт.

"Вороніну буде важке. По-перше, тому, що він потрапить до Москви. По-друге, російський чемпіонат специфічний, і він сильно відрізняється від англійського і німецького, в якому Андрію раніше доводилося виступати, - цитує Ващука "СЭ в Украине". - Сподіваюся, він проявить себе, і стане найкращим бомбардиром прем"єр-ліги. Принаймні, передумови до цього є: "Динамо" грає в атакуючий футбол, у них досить молода, амбітна команда, якій є що доводити.

Зазвичай виконавцям, які приходять з інших чемпіонатів, потрібний час на адаптацію. Але важливо, щоб у Вороніна з ходу пішла гра. Адже на нього розраховують з першої хвилини. Взагалі-то, для такого довгого чемпіонату, як російський, потрібно мати в наявності двох-трьох сильних форвардів. У будь-якому випадку вони будуть задіяні.

Не знаю, яку схему гри проповідує наставник москвичів Андрій Кобелєв, з одним нападаючим або з двома, але у будь-якому випадку, якби в команді залишився Олександр Кержаков, то від цього динамівці, на моїх погляд, тільки виграли б. Причому, Кержаков і Воронін - швидкі нападаючі, з добре поставленим ударом.

"Динамо" в Туреччині живе недалеко від "Чорноморця", і Андрій кілька днів назад приходив до нас в гості. Розповідав, що у нього все гаразд, будинок поряд з базою, що дуже зручно. Плюс є багато друзів, які допоможуть в складній ситуації. Яку пораду можу дати Вороніну? Зробити все від себе залежне, щоб закріпитися в складі, і забити м"яч в першому ж матчі. Для нього, як для нападаючого, це вкрай важливо".

За матеріалами Динамо Киев от Шурика

Зараз ви читаєте новину «"Раджу Вороніну забити м"яч у першому матчі за "Динамо" - Ващук». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі