четвер, 21 січня 2010 15:57

Клуб Вороніна зацікавився Алієвим

Клуб Вороніна зацікавився Алієвим

Московське "Динамо" намірилося перехопити у столичного "Локомотива" одну з головних трансферних цілей залізничників - атакуючого півзахисника Олександра Алієва. Біло-блакитні зацікавилися у придбанні російського хавбека з українським паспортом після того, як його перехід в стан червоно-зелених фактично зірвався.

- Не можна сказати, що переговори з "Локо" зайшли в безвихідь, - розповів хороший знайомий 24-річного гравця. - Київське "Динамо" продовжує стояти на своїх умовах - вісім мільйонів євро і по руках...

"Локо" ж намагається переконати українців віддати футболіста в оренду строком на півроку, після яких російський клуб зобов"язується викупити трансфер Алієва повністю. Цією ситуацією намагається скористатися московське "Динамо".

Але не все так просто для біло-блакитного російського клубу. Однією з ключових умов переходу Алієва в "Локо" була присутність на тренерській лавці "великого і могутнього" Юрія Сьоміна, з яким Олександр добре знайомий по спільній роботі в київському "Динамо". Чи знайдеться подібний козир у їхніх столичних одноклубників - велике питання. Хіба що лідер збірної України Андрій Воронін зможе переконати свого співвітчизника, що натуралізованого земляка вибрати замість червоно-зелених кольорів біло-блакитні.

- Зараз я навіть думати не хочу ні про який перехід. Я гравець "Динамо", - заявив футболіст, утомлений від ряду безплідних переговорів із залізничниками. - Я хотів би грати в "Локомотиві". Це іменитий клуб з високими цілями на сезон і класним фахівцем біля керма - Юрієм Павловичем. Але в даний момент вже складно говорити про мій трансфер.

Але і в київському клубі місце Алієву навряд чи знайдеться. Як тільки коуч українців Валерій Газзаєв дізнався про переговори гравця з "Локо", той перестав потрапляти в стартовий склад. А враховуючи весь серіал з його переходом в столичний клуб, навряд чи Валерій Георгійович зможе знов довірити місце в команді Олександру.

За матеріалами LifeSports

Зараз ви читаєте новину «Клуб Вороніна зацікавився Алієвим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі