пʼятниця, 05 червня 2009 19:50

Власник "Сокола" пообіцяв збільшити бюджет команди

Власник "Сокола" пообіцяв збільшити бюджет команди
Співвласник української корпорації "Індустріальний союз Донбасу" Сергій Тарута зустрівся з хокеїстами і керівним штабом київського "Сокола". Нагадаємо, саме ІСД фінансував команду впродовж останніх двох сезонів.

На зустріч з Тарутою, що відбулася учора увечері, 4 червня, в Києві, прийшли президент ФХУ Анатолій Брезвін, перший віце-президент "Сокола" Сергій Корабльов, генменеджер "біло-синіх" В"ячеслав Завальнюк, головний тренер Олександр Сеуканд, капітан киян Юрій Гунько, а також ветерани клубу Олександр Матвійчук та Андрій Срюбко.

Насамперед покровитель "Сокола" подякував представників команди за прекрасний сезон, який вдався українському флагману в період кризи: "Пишаюся, що українські гравці з честю підтримали реноме вітчизняного хокею. Попереду у нашого клубу новий сезон, і я не сумніваюся, що "Сокіл", як весь український хокей, чекають великі справи. Скоро ми вийдемо на нову орбіту", - заявив Тарута.

Він гарантував фінансове забезпечення "Сокола" на сезон-2009/10 і пообіцяв, що бюджет команди в новому сезоні дозволить українському чемпіонові вирішувати високі завдання у відкритому чемпіонаті Білорусі.

За матеріалами "Оглядач"

Зараз ви читаєте новину «Власник "Сокола" пообіцяв збільшити бюджет команди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі