неділя, 22 березня 2009 02:31

Віталій Кличко вдарив несправедливого рефері

Віталій Кличко вдарив несправедливого рефері
У сьогоднішньому матчі українець Віталій Кличко переміг у двобої за титул чемпіона світу за версією WBC  кубинця Хуана Карлоса Гомеса технічним нокаутом у 9-тому раунді.

Нагадаємо, на початку дев"ятого раунду рефері зустрічі зняв із Кличка бал за атаку головою. Однак суддя помилився - небезпечної атаки з боку Кличка не було, але сам рефері Даніель Ван де Вілле так не думав. Результат -1 бал. Але для Віталія втрата одного очка не було трагедією, адже вже через кілька секунд він провів чудову атаку і суддя зупинив бій на користь українця.

Після закінчення бою Кличко підійшов до судді, щоб відновити справедливість. Побачивши, що українець рухається в його сторону, рефері зрозумів чого від нього хочуть і почав активно усміхатися. Кличку не було так смішно. Він підійшов до арбітра і з серйозним обличчям став щось активно йому доводити. Невідомо, що відповів Віталію суддя, але за його мімікою було видно, що він виправдовується і чудово розуміє, що зняв із боксера бал несправедливо. Під час розмови, Віталій Кличко дуже легко, чи то жартома, чи то ні, вдарив арбітра у корпус. Удару, як такого не було, але легкий рух і бажання в очах українця можна було спостерігати.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко вдарив несправедливого рефері». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі