вівторок, 05 липня 2011 11:48

Віталій Кличко назвав умови поєдинку з Хеєм

Віталій Кличко назвав умови поєдинку з Хеєм

Чемпіон світу з боксу у важкій вазі за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) Віталій Кличко заявив, що британець Девід Хей може розраховувати на бій з ним в тому випадку, якщо перед цим виграє кілька поєдинків. Про це повідомляє інтернет-видання Boxingscene.com.

Кличко додав, що його бій з Хеєм відбудеться, якщо в цьому поєдинку буде фінансовий сенс.

Свій наступний бій Віталій Кличко проведе 10 вересня у Польщі. Він буде захищати чемпіонський титул у поєдинку з місцевим боксером Томашем Адамеком.

Що стосується Хея, то він в ніч з 2 на 3 липня програв одноголосним рішенням суддів братові Віталія - Володимиру Кличку - і втратив титул чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація).

Після цього поєдинку британський боксер заявив, що він хотів би провести ще один бій з Володимиром Кличком або вийти на ринг проти його брата.

Хей сказав, що у випадку, якщо йому вдасться домовитися про двобій з одним із українських боксерів, він може продовжити свою спортивну кар'єру, яку планував завершити у жовтні 2011 року.

Зараз ви читаєте новину «Віталій Кличко назвав умови поєдинку з Хеєм». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі