понеділок, 04 липня 2011 15:49

Девід Хей погодився продовжити кар'єру заради Кличків

Девід Хей погодився продовжити кар'єру заради Кличків

Британський боксер-важковаговик Девід Хей, який у ніч з 2 на 3 липня 2011 програв українцеві Володимиру Кличку, заявив, що він може відкласти свій відхід зі спорту, якщо домовиться про матч-реванш або про поєдинок зі старшим братом Володимира Віталієм Кличком.

Про це повідомляє інтернет-видання Boxingscene. Раніше Хей казав, що він завершить кар'єру в жовтні 2011 року.

До поєдинку з Кличком-молодшим британський боксер володів титулом чемпіона світу за версією WBA (Всесвітня боксерська асоціація). За підсумками 12-раундового бою судді одноголосно присудили перемогу українцеві, і Хей втратив чемпіонське звання, а Володимир Кличко додав цей титул до наявних у нього титулів чемпіона світу IBF (Міжнародна федерація боксу) і WBO (Всесвітня боксерська організація).

Після закінчення поєдинку менеджер Кличка Бернд Бенте і тренер Хея Адам Бут заявили, що повторного бою між боксерами не буде.

Бенте при цьому уточнив, що в поєдинку з Хеєм зацікавлений чемпіон світу за версією WBC (Всесвітня боксерська рада) Віталій Кличко, який 10 вересня проведе бій з поляком Томашем Адамеком. За словами менеджера, зустрітися з Хеєм Кличко-старший міг би наприкінці 2011 або початку 2012 року.

Хей заявив, що він залишиться у спорті, якщо отримає пропозицію від одного з братів Кличків до 13 жовтня. Якщо такої пропозиції не надійде, британець має намір завершити кар'єру, як він і планував раніше.

Зараз ви читаєте новину «Девід Хей погодився продовжити кар'єру заради Кличків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі