вівторок, 06 грудня 2011 14:46

Віллаш-Боаш виставив на продаж двох футболістів "Челсі"

Віллаш-Боаш виставив на продаж двох футболістів "Челсі"

Головний тренер лондонського "Челсі" Андре Віллаш-Боаш відмовився від послуг захисника Алекса і нападаючого Ніколя Анелька. Обидва футболіста виставлені на трансфер і тренуються окремо від решти команди. Віллаш-Боаш заявив, що керівництво клубу підтримало його рішення, повідомляє Sky Sports.

За словами тренера "Челсі", відрахування Алекса та Анелька має поліпшити психологічний стан команди. При цьому Віллаш-Боаш підкреслив, що він не ставить під сумнів професійні якості обох гравців.

Близько двох тижнів тому Анелька заявив, що сезон-2011/12 стане для нього останнім в "Челсі". В останні місяці француз рідко потрапляв до складу команди. Віллаш-Боаш не уточнив, коли Алекс і Анелька залишать "Челсі". Це може відбутися не раніше січня, коли в Європі відкриється зимове трансферне вікно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наставник "Челсі" може втратити роботу після матчу з "Валенсією"

29-річний бразилець Алекс перейшов у "Челсі" в 2007 році з голландського ПСВ. 32-річний француз Анелька грає за "Челсі" з 2008 року. Обидва футболісти в складі лондонського клубу перемагали в чемпіонаті, Кубку і Суперкубку Англії.

Віллаш-Боаш очолив "Челсі" перед початком сезону-2011/12. Під його керівництвом команда поки виступає не дуже вдало. У чемпіонаті Англії "Челсі" займає четверте місце, відстаючи від лідируючого "Манчестер Сіті" на десять очок. 29 листопада команда вилетіла з Кубка англійської ліги, програвши в 1 / 4 фіналу "Ліверпулю" (0:2).

Крім того, "Челсі" знаходиться у непростій ситуації перед останнім туром групового турніру Ліги чемпіонів. У групі Е у "Байєра" дев'ять очок, у "Валенсії" і "Челсі" - по вісім, у "Генка" - два. В останньому турі "Челсі" приймає "Валенсію", і для виходу в 1 / 8 фіналу повинен домогтися перемоги або нічиєї з рахунком 0:0.

Зараз ви читаєте новину «Віллаш-Боаш виставив на продаж двох футболістів "Челсі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі