четвер, 16 квітня 2009 23:52

"Вердер" не пустив "Удінезе" до півфіналу Кубка УЄФА

У матчі-відповіді 1/4 фіналу італійський "Удінезе" приймав на своєму полі "Вердер" (3:3).


Господарі поля відкрили рахунок на 15-ій хвилині — з 30-ти метрів Інлер вистрілив у ближню дев"ятку, Візе лише кінчиками пальців торкнувся м"яча — 1:0.

Проте на 29-ій хвилині Сапата на лінії своєї штрафної не влучив по м"ячу, його підібрав Дієго, залишивши позаду Феліпе з 15-ти метрів вколотив м"яч під ближню штангу — 1:1.

І двох хвилин не пройшло, як Квальярела знову вивів італійців вперед. Отримавши довгий пас від Паскуале, гравець втік від захисників і з лівого кута штрафної, пробив над Візе -2:1.

А на 38-ій хвилині Квальярелла в простенькій комбінації у пас прийняв м"яч на груди на лінії штрафної і в падінні проштовхнув м"яч у ближній кут — 3:1. Такий самий рахунок був зафіксований у першому матчі, але на користь "Вердера".

У другому таймі команди зменшили темп, проте навіть не дивлячись на це, до 60-ої хвилини "Вердер" зумів скоротити відставання - Алмейда зробив прострі на дальню штангу, в падінні Озіл ногою пробив у поперечину. На підборі першим був Дієго і після удару головою з 2-х метрів, Хаданович виймав м"яч вже з воріт, що і зафіксував арбітр. Голкіпер марно намагався опротестувати це рішення і заробив собі "гірчичник".

На 72-ій хвилині німці отримали шанс зрівняти рахунок - Доміцци виштовхував Дієго за межі штрафної, заробивши пенальті на рівному місці. Сам постраждалий і пробив по воротах, проте цього разу Хаданович не підвів, і відбив м"яч.

Проте довго радіти італійцям не довелося, в наступній же атаці "Вердер" зрівняв рахунок. Мертезакер виграв повітря після навісу з кута поля, на лінії воротарської самотній Пісарро підставив ногу, пробивши під поперечину над Хандановичем - 3:3.

В "Удінезе" був шанс знову вийти вперед - Пепе зі штрафної перекинув стінку, намагаючись влучити у ближній верхній кут, Візі застиг на місці, але і м"яч впав на сітку воріт зверху.

В останні хвилини матчу особливо гострих моментів не було. Лише у доданий час Доміцци спробував поставити жирну крапку в матчі, прийнявши м"яч біля самих воріт він з розвороту пробив з 3-х метрів але "Вердер" врятувала штанга.

У результаті, за сумою двох матчів (6:4) "Вердер" пройшов у півфінал Кубка УЄФА, де він зіграє з "Гамбургом".




livesport.ru, gazeta.ua
Зараз ви читаєте новину «"Вердер" не пустив "Удінезе" до півфіналу Кубка УЄФА». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі