середа, 10 грудня 2008 14:57

Гравець "Вердера" зламав Матерацці скулу

Центральний захисник міланського "Інтеру" Мазко Матерацці отримав перелом скули в матчі Ліги чемпіонів проти "Вердера", який відбувся 9 грудня в Бремені. Лікар "Інтеру" Франко Комбі заявив, що Матерацці потрібна операція, повідомляє lenta.ru з посиланням на інтернет-видання Goal.com. Коли захисник зможе повернутися на поле, поки невідомо.

Матерацці отримав травму в боротьбі за м"яч з футболістом "Вердера" Маркусом Розенбергом, який завдав йому удару ліктем в обличчя. На другий тайм захисник не вийшов. Відзначимо, що велику частину першої половини сезону-2008/09 Матерацці пропустив через пошкодження м"яза ноги.

Матч "Вердер" - "Інтер" завершився з рахунком 2:1 на користь німецької команди, але ця поразка не перешкодила італійцям вийти в 1/8 фіналу Ліги чемпіонів з другого місця в групі В. "Вердер" зайняв третє місце і тепер зіграє в 1/16 фіналу Кубка УЄФА.

Зараз ви читаєте новину «Гравець "Вердера" зламав Матерацці скулу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі