пʼятниця, 02 квітня 2010 16:59

Валуєв вступив у партію Путіна

Валуєв вступив у партію Путіна

Російський боксер-важковаговик Микола Валуєв вступив в петербурзьке відділення партії "Єдина Росія". Про це повідомляє РИА Новости з посиланням на представника відділення партії.

Сам боксер заявив, що поки не збирається йти зі спорту. При цьому він підкреслив, що вже почав замислюватися про подальшу діяльність.

У партії Микола Валуєв буде займатися розвитком дитячого спорту. Зокрема, він займатиметься програмою з будівництва боксерських шкіл у кожному районі Санкт-Петербурга.

Партійний квиток боксерові вручив керівник регіонального відділення партії, спікер міського парламенту Вадим Тюльпанов. Він також подарував боксерові позолочені рукавички. Крім того, Тюльпанов не виключив, що найближчим часом Валуєв може взяти участь у виборах.

Микола Валуєв почав професійну кар"єру в 1993 році. До теперішнього часу він провів 53 бою. Боксер здобув 50 перемог, причому 34 з них - нокаутом. Валуєв є першим росіянином, який завоював титул чемпіона світу у важкій вазі за версією WBA (Всесвітньої боксерської асоціації).

За матеріалами Лента

Зараз ви читаєте новину «Валуєв вступив у партію Путіна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі