неділя, 28 березня 2010 15:11

Валуєв вийшов на подіум в ролі моделі

Валуєв вийшов на подіум в ролі моделі

Боксер Микола Валуєв вперше вийшов на подіум. Екс-чемпіон WBA в суперважкій вазі взяв участь у показі нової колекції дизайнера Іллі Шияна.

За словами модельєра, наряди осінньо-зимової колекції SHIYAN сезону 2010/11 - це поєднання хутра та шкіри. Жіночі спідниці зі шкіри пітона, шкіро-хутряні корсети і жилети створюють сексуально-агресивний образ амазонки. Так само в колекції представлено верхній одяг, нижню білизну та футболки на тему "Олімпіада" з написами "VSЕBUDETOLIMPEЦ", "POLNИЙOLIMP", "POLNИЙOLIMPЕЦ" і "OLIMPЕЦ".

"Цього року ми присвятили свій показ Олімпійським іграм, які зародилися в Греції, на Олімпі. Показ на спортивну тему, тому в числі наших зоряних моделей боксер Микола Валуєв", - розповів Шиян.

У презентації колекції взяли участь зірки шоу-бізнесу: Діма Білан дефілював у синьо-бордовою куртці з шкіри крокодила, Микола Валуєв вийшов на подіум у широких шкіряних штанях, "Міс Росія-2010" Ірина Антоненко продемонструвала чорну вечірню сукню з елементами орігамі, а стиліст Сергій Звєрєв представив облягаючі шкіряні штани.

Ідейним натхненником постановки самого шоу-показу стала Наталія Гуслиста. Актриса вийшла на подіум у вбранні амазонки, її тіло обвивав живий пітон. Показ завершився тим, чим зазвичай відкривають Олімпійські ігри - Микола Валуєв виніс на подіум олімпійський факел.

NEWSru

Зараз ви читаєте новину «Валуєв вийшов на подіум в ролі моделі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі