середа, 31 березня 2010 15:56

Валуєв вважає, що Хей виграє у Руїза за очками

Валуєв вважає, що Хей виграє у Руїза за очками

Російський суперважковаговик Микола Валуєв у новому пості на своєму блозі приділив увагу майбутнього поєдинку Девіда Хея з Джоном Руїзом, який запланований на цю суботу (3 квітня) в Лондоні.

Валуєв вважає, що якщо Хей обере тактику, схожу як у бою з ним (Валуєвим) в Нюрнберзі і судді будуть на його боці, тоді він зможе покинути ринг переможцем. На думку росіянина британець наносив окремі удари за рахунок швидкості. У свою чергу, Руїз з тих боксерів, які люблять бійку, відкриту манеру бачення бою. Однак у Руїза немає швидкісних можливостей, щоб встигнути за Хеєм. Тому завершити бій достроково для Руїза буде вельми непросто, вважає Валуєв. За його словами, Хей все-таки "перебігає" Руїза і виграє за очками.

"Зізнаюся, мені б хотілося ще раз зустрінеться з Девідом Хеєм. Хочеться взяти в нього реванш. Перед нашим британський боксер зробив стільки "брудних" висловлювань, за які після бою він навіть не вибачився. У ці дні продовжую в Санкт-Петербурзі тренування. Сподіваюся , що найближчим часом з"явиться ясність щодо мого наступного бою", - відзначив російський боксер.

За матеріалами СегодняСпорт

Зараз ви читаєте новину «Валуєв вважає, що Хей виграє у Руїза за очками». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі