пʼятниця, 22 травня 2009 14:23

Українки дізналися суперниць на "Ролан Гарросі"

Українки дізналися суперниць на "Ролан Гарросі"

За результатами жеребкування жіночого турніру "Ролан Гаррос" українські тенісистки дізналися своїх суперниць по першому раунду. Так, наша Олена Бондаренко зіграє з сильною словачкою Домінікою Цибулковою (замикає ТОП-20 світового рейтингу).

У разі перемоги Олена в другому колі зустрінеться з переможницею пари Стефані Форетц (Франція) - Кірстен Фліпкенс (Бельгія).

Катерина Бондаренко в першому колі зіграє з швейцарською тенісисткою Паті Шнідер (17-а ракетка світу). Якщо Катя переможе цю сильну суперницю, то в другому колі на неї чекають або Олівія Роговська (Австрія), або росіянка Марія Кириленко.

Марії Коритцевій належить схрестити ракетки з австрійкою Патрісією Мейр, а в другому колі можливими суперницями є Розанна делос Ріос (Парагвай) і Агнешка Радванська (Польща).

А ось наша Вікторія Кутузова поки не знає ім"я своєї суперниці, але це буде одна з переможниць кваліфікаційного турніру, який ще продовжується. У другому крузі Вікторію можуть чекати такі сильні суперниці, як китаянка Шуай Пенг та іспанка Марія Жозе Мартінес Санчес.

Turnir.com.ua, Rolandgarros.com

Зараз ви читаєте новину «Українки дізналися суперниць на "Ролан Гарросі"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі