пʼятниця, 22 травня 2009 11:12

Сестри Бондаренко не змогли пройти півфінал турніру у Варшаві

Сестри Бондаренко не змогли пройти півфінал турніру у Варшаві
Український дует у складі Олени та Катерина Бондаренко припинив участь у парному тенісі на міжнародному турнірі у Варшаві з призовим фондом 600 тисяч доларів. Каменем спотикання наших жінок стали китаянки Ян Зі та І Женг.

У півфіналі представниці Китаю виглядали значно бадьорішими за українок. Це й не дивно, адже китайські тенісистки на цьому турнірі роблять ставку на перемогу саме у парі. Ну а Олена Бондаренко у четвер провела, хоч і не дуже виснажливу, але важливу зустріч із Марією Шараповою. Наші сестри дали бій китаянкам лише у першому сеті, нарівні змагаючись аж до тай-брейку. Та на тенісній лотереї більше поталанило гостям з Китаю, які дозволили Олені та Катерині виграти тільки чотири подачі. У другому сеті Олена та Катерина Бондаренко не змогли чинити опір, програвши, зрештою, всю зустріч.

За участь у півфіналі український сімейний дует поклав до свого бюджету 9000 доларів на двох. Тепер Олена Бондаренко може зосередитися на виступ в одиночному тенісі, де вона дісталася півфіналу. Натомість Бондаренко-молодша вболіватиме за старшу сестру у Варшаві і може спокійнісінько готуватися до битв на "Ролан Гарросі".

Теніс, Варшава

Турнір з призовим фондом 600 000 доларів

12 фіналу

Олена Бондаренко/Катерина Бондаренко (Україна)—Ян ЗіІ Женг (Китай)—6:7, 3:6.

turnir.com.ua

Зараз ви читаєте новину «Сестри Бондаренко не змогли пройти півфінал турніру у Варшаві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі