четвер, 21 травня 2009 15:52

Олена Бондаренко елегантно декласувала Шарапову

Олена Бондаренко елегантно декласувала Шарапову

Перша ракетка України Олена Бондаренко в прекрасному стилі перемогла екс-першу ракетку світу росіянку Марію Шарапову й вийшла до півфіналу турніру WTA у Варшаві з призовим фондом $600 тис.

Бондаренко здобула третю свою перемогу на турнірі у столиці Польщі. Після того, як Олена у двох стартових раундах розібралась з полячками, на її шляху до головного трофею не змогла встояти й росіянка Шарапова.

Через травму правого плеча Марія змушена була пропустити більш як 9 місяців. І турнір у Варшаві є своєрідною перевіркою сил тенісистки. Як бачимо, поки на щось серйозне претендувати вона не може.

Тим краще для нашої Олени. Видно, старша із Бондаренко зараз перебуває в непоганій формі. Дуже сильно вона виступила у столиці Іспанії, програвши лише майбутній переможниці Сафіній. От і в цьому матчі Олена зуміла показати найкращі свої якості.

Уже в стартовому сеті відчутна перевага була на боці Олени, вона виглядала на голову сильніше за суперницю. Хоча й програла перший гейм. Видно, що Шараповій не вистачає ігрової практики, Марія часто помиляється, у неї багато браку.

Отож, перемога Олени Бондаренко над Шараповою у двох сетах - 6:2, 6:2. Цей виграш став першим для нашої співвітчизниці у протистоянні з росіянкою, яка до того здобула дві перемоги (обидва рази - у трьох сетах).

У півфіналі турніру Олена зустрінеться з британкою Анні Кеотавонг.

Турнір WTA. Варшава. 1/4 фіналу

М. Шарапова (Росія) - О. Бондаренко (Україна) - 0-2 (2:6, 2:6)

Крім того, сестри Олена та Катерина Бондаренко подолали другий раунд парного розряду. Вони не без труднощів перемогли дует у складі угорки Мелінди Цзінк та представниці Південно-Африканської Республіки Наталі Грандін.

У третьому колі на сестер Бондаренко чекає зустріч з китайками Ян Зі та І Женг, які розтрощили узбечку Акгул Аманмурадову та білоруску Дарію Кустову.

Олена Бондаренко / Катерина Бондаренко (Україна)—Мелінда Цзінк (Угорщина)Наталі Грандін (ПАР)—6:3, 4:6, 10:3.

За матеріалами Турнир

Зараз ви читаєте новину «Олена Бондаренко елегантно декласувала Шарапову». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі