четвер, 23 травня 2024 07:34

"Вороги і політичні гниди" - Стефанчук про сумніви у легітимності Зеленського

"Вороги і політичні гниди" - Стефанчук про сумніви у легітимності Зеленського
Стефанчук назвав ворогами України усіх, хто ставить під сумнів легітимність Зеленського. Фото: facebook.com/stefanchuk.official

Усі, хто ставить під сумнів легітимність президента Володимира Зеленського, у якого закінчився термін перебування при владі, є ворогами держави.

Про це заявив спікер Верховної Ради Руслан Стефанчук під час брифінгу, передає "Лівий берег".

"Такі люди поширюють неправдиву інформацію. Не хочу, аби політичні гниди розхитували питання легітимності влади в Україні", - сказав він.

21 травня закінчився п'ятирічний термін перебування Зеленського на посаді.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В уряді зробили заяву щодо легітимності Зеленського після 21 травня

Стефанчук також наголосив, що стаття 108 Конституції України регламентує момент завершення здійснення повноважень президента:

"Це вступ на посаду новообраного президента, а в умовах війни органи державної влади продовжують діяти доти, доки не буде знято спеціальний режим воєнного стану".

Картки президента Володимира Зеленського та п'ятого президента Петра Порошенка прибрали з сервісу розшуку на сайті Міністерства внутрішніх справ Росії. Їх виявили там 4 травня російські пропагандисти.

Раніше Росія оголосила президента України Володимира Зеленського в розшук. Відповідне повідомлення з'явилося на сайті МВС Росії.

Зараз ви читаєте новину «"Вороги і політичні гниди" - Стефанчук про сумніви у легітимності Зеленського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі