пʼятниця, 22 травня 2009 09:01

УЄФА відмовило "Шахтарю" в проханні залишити Кубок у Донецьку

УЄФА відмовило "Шахтарю" в проханні залишити Кубок у Донецьку
Генеральний директор "Шахтаря" Сергій Палкін одразу після повернення до Донецька дав коротке інтерв"ю.

- З донецького аеропорту виїхати нам вдалося з величезними труднощами. Велика кількість людей, машин. Мені розповіли, що люди приїжджали з інших міст, щоб зустріти нас, і ночували в своїх автомобілях, - розповідає Палкін.

    - Ви спали після матчу?
- Так і не вийшло. Дивився CNN, ВВС, Євроспорт. Загалом, усе підряд. Повтори, аналіз, реакція світових ЗМІ на те, що ми стали володарями останнього Кубка УЄФА.

- Вам вдасться залишити його на вічне зберігання?
- Я говорив з людьми з УЄФА. Вони пояснили, що цього зробити не можна. УЄФА хоч і змінив формат і назву турніру, але сам кубок залишається тим самим. Його й надалі розігруватимуть. А ми поки думаємо, як презентувати трофей на найближчому домашньому матчі.

P.S. Згідно статті 4 регламенту Кубка УЄФА-2008/09 оригінал трофея ніколи не залишається у клуба-переможця і завжди повертається до УЄФА. "Шахтарю" ж, як і будь-якому попередньому володарю Кубка УЄФА, дістанеться точна копія трофея.

ФК "Шахтар", football.ua

Зараз ви читаєте новину «УЄФА відмовило "Шахтарю" в проханні залишити Кубок у Донецьку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі