вівторок, 01 серпня 2017 22:59

"У вас що, переліт був важкий?" - "Динамо" потренувалося перед матчем з "Янг Бойз"
22

Фото: Євген САВЧУК
Гонсалес: "Всі думки про гру, а не штучне поле"
Хацкевич: "Раз ми сюди приїхали, то для того, щоб вийти в наступний раунд"
Хацкевич: "Раз ми сюди приїхали, то для того, щоб вийти в наступний раунд"

Київське "Динамо" напередодні матчу-відповіді 3-го кваліфайраунда Ліги чемпіонів проти швейцарського "Янг Бойз" потренувалося на стадіоні "Стад де Сюїсс" у Берні. Перші 15 хвилин були відкритими для преси. Головна особливість арени - штучне покриття. Що створює незручності гравцям української команди через незвичні відчуття.

"Поле дуже сильно відрізняється від звичайного покриття. Думаю, всі наші гравці вже з думками, що доведеться грати на такому полі. Але ми думаємо виключно про зміст гри. Адже тут завжди відчувається підтримка трибун. Тим більше, "Янг Бойз" успішно розпочав чемпіонат", - каже перед матчем журналістам півзахисник "Динамо" Дерліс Гонсалес.

"На штучному покритті не тренувалися, тільки зараз пробуємо, - це вже наставник киян Олександр Хацкевич. - У нас вчора було тренування, ми моделювали завтрашню гру. Показали хлопцям проблеми першого матчу в Києві. Ще треба визначитися зі складом, зробимо це після завтрашньої розминки і медконтролю".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Із Сидорчуком і без Мораеса: Хацкевич взяв у Швейцарію 21 гравця

Наставник здивувався запитанню, чи справді команда зобов'язана пройти "Янг Бойз".

"У вас що, переліт був важкий (сміх в залі)? Раз ми сюди приїхали, то для того, щоб вийти до наступного раунду", - сказав він.

На штучному покритті не тренувалися, тільки зараз пробуємо

Зробив акцент на останньому матчі суперника в чемпіонаті Швейцарії проти "Грассхопера".

"Команда грала навіть не в два нападаючих, а, по суті, в чотири, якщо говорити про початок матчу. Три м'ячі вони забили за рахунок швидкого переходу від оборони в атаку. Ми показали ці моменти хлопцям. Але загальний малюнок гри цієї команди залишився незмінним", - підкреслив Хацкевич.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Янґ Бойз" перед "Динамо" розгромив суперника і втратив основного воротаря

"Від "Грассхопера" зараз залишилося тільки ім'я, а різницю в класі між командами показав матч. При тому, що "Янг Бойз" випустив далеко не найсильніший склад, на поле не було чотирьох гравців, які вийшли з перших хвилин в Києві - аналізує гру Андрій Шахов, заступник головного редактора журналу "Футбол". - Дуже сподобався Фасснахт, який забив у Києві, а тут оформив дубль і гольову передачу. Також форвард Нсаме, який став гравцем "Янг Бойз" за тиждень до київського матчу. Отже з налаштуванням у "Динамо" проблем не має бути, минулорічний досвід "Шахтаря" всі пам'ятають".

Тренування динамівці почали з легкої пробіжки в кілька кіл. Після чого зайнялися відпрацюванням вправ із фішками. Заняття проводить тренер з фізпідготовки Віталій Кулиба, просить не наступати на фішки. "Беремо м'ячі, відпрацьовуємо ближній і середній пас", - підключається трохи пізніше Хацкевич.

Стадіон "Стад де Свісс" весь у клубних "бджолиних" кольорах. Крісла переважно чорні, місцями з жовтих викладено логотип "Янг Бойз". Також він присутній і на газоні. Побудовано стадіон на місці старого "Ванкдорфа", який приймав фінал Кубку світу-1954 і був зруйнований в серпні 2001 року. Про старий як монумент нагадує табло біля входу. Новий офіційно було відкрито 30 липня 2005 року. Вміщує 31783 глядачі.

Матч "Янг Бойз" - "Динамо" відбудеться 2 серпня в Берні, на стадіоні "Стад де Сюїсс". Початок о 21:15, текстовий онлайн проведе сайт Gazeta.ua. Перша гра в Києві завершилася перемогою динамівців з рахунком 3:1.

"Янг Бойз" минулого року вибив у кваліфікації Ліги чемпіонів донецький "Шахтар" (2:0, 0:2, пенальті 2:4).

Зараз ви читаєте новину «"У вас що, переліт був важкий?" - "Динамо" потренувалося перед матчем з "Янг Бойз"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі