понеділок, 31 липня 2017 14:51

"Янґ Бойз" перед "Динамо" розгромив суперника і втратив основного воротаря

"Янґ Бойз" перед "Динамо" розгромив суперника і втратив основного воротаря
"Янг Бойз" вдало з'їздив в гості до "Грассхоперса". Фото: dynamo.kiev.ua

У матчі 2-го туру чемпіонату Швейцарії суперник "Динамо" у 3-му кваліфайраунді Ліги чемпіонів "Янґ Бойз" відправився на виїзд до "Грассхоппер". "Хлопчики" виграли з рахунком 4:0, але при цьому втратили основного воротаря команди.

"Янґ Бойз" продемонстрував хорошу гру. Рахунок міг бути більшим. При цьому не можна сказати, що захист гостей зіграла добре: 2-3 хороші моменти у "Грасхоппера" були.

Незважаючи на позитивний результат, травма воротаря "Янґ Бойз" може тепер додати головного болю головному тренеру команди. Поки що немає інформації, чи зможе наставник розраховувати на Давида фон Балльмооса.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Динамо" назвало вартість квитків на матч-відповідь з "Янг Бойз"

На відео з оглядом поєдинку можна побачити момент із зіткненням воротаря гостей і нападника господарів (дивитися з 1:35).

У першому турі суперник "Динамо" сенсаційно переміг лідера чемпіонату, команду "Базель".

Матч "Янґ Бойз" - "Динамо" відбудеться 2 серпня в Берні, на стадіоні "Стад де Сюїсс". Початок о 21:15, текстовий онлайн проведе сайт Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Янґ Бойз" перед "Динамо" розгромив суперника і втратив основного воротаря». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі