неділя, 23 липня 2017 18:05

"Янг Бойз" підняв собі настрій перед матчем з "Динамо"

"Янг Бойз" підняв собі настрій перед матчем з "Динамо"
"Янг Бойз" перед "Динамо" розібрався з "Базелем". Фото: Twitter

"Янг Бойз", з яким наступного тижня "Динамо" зіграє домашній матч кваліфікації Ліги чемпіонів, напередодні стартував у чемпіонаті Швейцарії. У першому турі місцевої Суперліги в гості до столичної команди приїхав чемпіон "Базель".

"Синьо-червоні" вважалися фаворитом зустрічі і в першому таймі мали перевагу за ударами і володінню м'ячем. Однак після перерви "Янг Бойз" суттєво додав і на 58 хвилині повів у рахунку. Раві елегантно прокинув сферу повз Дзуффі і завдав чудового удару з-за меж штрафного майданчика.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УЄФА визначився з арбітром матчу "Динамо" - "Янг Бойз"

Мінімальна перевага "молодих хлопців" трималося до 80 хвилини, коли арбітр призначив небезпечний штрафний в бік "Базеля". До м'яча підійшов відомий екс-форвард "Аякса" і "Бенфіки" Сулеймані і розкішним ударом влучив точно в "дев'ятку" воріт Вацліка, не залишивши голкіперу жодних шансів.

"Янг Бойз" перед матчем з кі в гарному настрої підходить до єврокубкового протистояння з киянами, ставши лідером внутрішнього чемпіонату.

Матч "Динамо" - "Янг Бойз" відбудеться 26 липня. Початок о 19:30. Текстовий онлайн проведе сайт Gazeta.ua.

Зараз ви читаєте новину «"Янг Бойз" підняв собі настрій перед матчем з "Динамо"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі