неділя, 26 травня 2024 16:26

Колишній чемпіон світу висловився про поразку Ф'юрі у бою проти Усика

Колишній чемпіон світу висловився про поразку Ф'юрі у бою проти Усика
19 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі на рингу в Ер-Ріяді - Саудівська Аравія. Фото: Getty Images

Колишній чемпіон світу в першій напівсередній вазі Амір Хан (34−6, 21 KO) поділився думкою щодо результату бою за абсолютне чемпіонство в надважкій вазі між Олександром Усиком (22−0, 14 КО) і Тайсоном Ф'юрі (34−1−1, 24 КО).

В інтерв'ю The Stomping Ground Хан заявив, це був дуже рівний бій. Колишній чемпіон також прокоментував думку більшості про те. що рефері мав зупинити бій після того, як Усик відправив Ф'юрі у нокдаун.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усик переміг Ф'юрі. Очікують на бій-реванш

"Тайсон пропустив багато ударів у дев'ятому раунді. Але він швидко відновився. Я думав про те, як швидко відновиться Ф'юрі. Він зробив це дуже швидко і знову почав боксувати", - зазначив він.

Хан вважає, що наприкінці бою Ф'юрі вигравав раунди.

"Це показує, яким бійцем є Тайсон. Нехай він і програв поєдинок, але це був рівний бій. На мою думку, він міг закінчитися хорошою нічиєю, що зробило б їхній другий поєдинок більш значущим", - сказав колишній чемпіон.

Промоутер Тайсона Ф'юрі голова компанії Top Rank Боб Арум підтвердив, що Олександр Усик та "Циганський король" проведуть реванш.

Однак, бій відбудеться не 12 жовтня, як заявляли раніше.

За словами промоутера, поєдинок, ймовірно, пройде у листопаді або грудні 2024 року.

Зараз ви читаєте новину «Колишній чемпіон світу висловився про поразку Ф'юрі у бою проти Усика». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі