вівторок, 05 червня 2012 11:51

"У послугах Тайсона зацікавлений не лише "Галатасарай" - Ярославський

"У послугах Тайсона зацікавлений не лише "Галатасарай" - Ярославський
Ярославський: "Підсилюватися ми будемо точно". Фото: focus.ua

Президент харківського "Металіста" Олександр Ярославський розповів про те, які придбання планує головний тренер команди Мирон Маркевич.

"Сьогодні в шести газетах вийшло інтерв'ю Фатіха Теріма, одного зі світових стовпів тренерського корпусу, який хотів би бачити у себе Тайсона.

Можу сказати відверто, що в послугах Тайсона зацікавлений далеко не один "Галатасарай". Велика кількість серйозних клубів проявляє інтерес до нашого гравця", - сказав Ярославський.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Галатасарай" веде переговори з "Металістом" по Тайсону

"Торсільері в "Інтері"? Увага італійців, як і у випадку з "Галатасараєм", радує", - зауважив президент харків'ян.

За інформацією ЗМІ клуб має поповнити форвард "Корінтіанса" Вілліан.

"Поки не підписаний контракт - я нічого говорити не стану. Може, з "Корінтіанса", може з "Фламенго" або "Сантоса". Я не можу сказати. Чесно кажучи, Мирон Богданович ще сам не до кінця впевнений у тому, кого ми візьмемо. Він мені сам сказав.

У своєму інтерв'ю Маркевич називав кілька клубів, але журналісти вказали лише Корінтіанс. У всякому разі, можу пообіцяти всім уболівальникам, що посилюватися ми будемо точно", - говорить Ярославський.

Нагадаємо, нещодавно "Металіст" придбав гравців полтавської "Ворскли" Павла Ребенка та Андрія Оберемка.

Зараз ви читаєте новину «"У послугах Тайсона зацікавлений не лише "Галатасарай" - Ярославський». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі