субота, 26 травня 2012 10:58

"Я дуже швидко погодився" - Девіч

Новачок "Шахтаря" Марко Девіч, який буде виступати у донецькому клубі під 18 номером, поділився першими враженнями від переходу.

"Упевнений, що зробив правильний крок, і дуже радий цьому. Був інтерес київського "Динамо", причому дуже серйозний. Але "Шахтар", я вважаю, це кращий варіант, тому коли вони передзвонили, я дуже швидко погодився.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Марко Девіч перейшов у "Шахтар", відмовивши "Динамо" в останній момент

Якщо б не було "Металіста", то не було б і мене. Їм величезне спасибі за все, бажаю великого успіху. Ніяких конфліктів не було і не могло бути. Все сталося в нормальних обставинах: і з президентом, і з тренером - з усіма," - сказав Девіч в інтерв'ю телеканалу "Футбол".

У "Шахтарі" Марко Девіч отримає солідну зарплату - згідно джерелу, 1,2-1,5 млн євро - і можливість дебютувати в Лізі чемпіонів, куди "Металісту" пробитися не вдавалося, пише "Сегодня". Очікується, що в суму трансферу з $ 5 млн буде включена вартість гравця "Шахтаря", який перебереться в "Металіст", - Кобіна або Кривцова, менш імовірно - Степаненка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Шахтар" офіційно підтвердив трансфер Девіча

Тим часом велике питання, чи залишиться тепер в "Шахтарі" кращий бомбардир минулого ЧУ Селезньов.

"Цілком ймовірно, з приходом Девіча Євген повернеться до "Дніпра", - сказало джерело. Нагадаємо, рік тому донеччани заплатили дніпрянам за Селю 2,5 млн євро, але при цьому 50% економічних прав на гравця залишилися у "Дніпра".

Зараз ви читаєте новину «"Я дуже швидко погодився" - Девіч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі