четвер, 21 травня 2009 01:21

У першому таймі П"ятов був слабкою ланкою "Шахтаря"

Фінальний матч Кубка УЄФА, який закінчився перемогою українського "Шахтаря" над німецьким "Вердером", примусив понервувати вболівальників обох команд.

  Найбільшою несподіванкою для фанів помаранчево-чорних була гра воротаря нашої команди в першому таймі. Саме через помилку П"ятова "Шахтар" пропустив перший гол. На 35-ій хвилині матчу Фернандіньо сфолив на Розенберзі поблизу своєї штрафної площі. До м"яча підійшов Налдо і зі штрафної пробив дуже просто, але сильно. П"ятов вирішив не відбивати м"яч, а спробувати його зловити – в результаті до м"яча воротар дотягнувся, але відбити його не зміг.

Після цього неприємного випадку у П"ятова були ще кілька провальних моментів, але його виручали партнери по команді.

З"явилося відчуття, що у воротаря сьогодні просто не йде гра, але з другого тайму він реабілітувався і пару разів рятував ворота гірників від м"ячів суперника.

Нагадаємо, після основного часу рахунок між командами був нічийний 1:1. Переможця виявив лише екстра-тайм, в якому Жадсон показав свою майстерність бомбардира. Рахунок гри 2:1 на користь "Шахтаря".

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «У першому таймі П"ятов був слабкою ланкою "Шахтаря"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі