субота, 22 травня 2010 18:47

Тимощук оцінив шанси "Баварії" на перемогу в Лізі Чемпіонів

Тимощук оцінив шанси "Баварії" на перемогу в Лізі Чемпіонів

Півзахисник "Баварії" Анатолій Тимощук поділився думкою про майбутній фінальний матч Ліги чемпіонів з "Інтером".

"Подивимося, наскільки вдасться міланцям підготуватися до матчу з нами. Ми, у свою чергу, серйозно вивчали суперника і цілеспрямовано налаштовалися на матч з ним. "Інтер" пройшов "Барселону" і по праву грає у фіналі. Але у півфіналі було два матчі. А зараз буде єдиний вирішальний поєдинок – у ньому інша відповідальність.

Ми повинні добре контролювати м'яч, уміло і раціонально поєднувати в атаці індивідуальні та командні дії. Але зробити це нелегко - в обороні "Інтер" грає компактно і захищається, по суті, всією командою.

Перед початком матчу завжди рівність - 50:50. У кожного, звичайно, є свої переваги і фаворити, хтось в однієї з команд бачить більше переваг, в іншої - менше. Але в даному випадку, на мій погляд, шанси рівні: в обох суперників хороший підбір футболістів, обидва не раз з успіхом застосовували різні схеми гри", - наводить слова Тимощука "Спорт-Экспресс".

Тим часом, капітан "Баварії" Марк ван Боммель розповів про майбутній фінал Ліги чемпіонів проти "Інтера", а також про конкурента за місце в основному складі Анатолія Тимощука.

"Ми дуже хочемо перемогти і, якщо я стану першим іноземцем-капітаном, який виграв цей приз, буду пишатися собою ще більше.

Що стосується Тимощука, то Тімо - справжній профі. За віддачею на тренуваннях він найкращий серед нас, хороший приклад для молодих. Так, він рідко виходить на поле, але я впевнений, що він завжди готовий до цього", - наводить слова футболіста "Спорт день за днем".

За матеріалами Sports.ru

Зараз ви читаєте новину «Тимощук оцінив шанси "Баварії" на перемогу в Лізі Чемпіонів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі