пʼятниця, 31 травня 2013 08:51

Тимощук назвав нового тренера "Реала"

Тимощук назвав нового тренера "Реала"
За словами Тимощука, Хайнкес стане тренером "Реала" з імовірністю 95 - 99 відсотків ФОТО: ukrfootball.com.ua

Футболіст мюнхенської "Баварії" Анатолій Тимощук в ефірі програми "Удар головою" на телеканалі "Росія 2" заявив, що новим головним тренером мадридського "Реала" буде Юпп Хайнкес, який у сезоні-2012/13 очолював "Баварію". За словами Тимощука, Хайнкес стане тренером "Реала" з імовірністю 95 - 99 відсотків.

Тимощук також прокоментував інформацію про можливий перехід у "Баварію" нападника дортмундської "Боруссії" Роберта Левандовскі. За словами Тимощука, сам Левандовскі говорив йому, що не знає, чи буде він грати у мюнхенському клубі. Про власне майбутнє український футболіст пообіцяв розповісти 3-4 червня.

Хайнкес тренував мадридський "Реал" у сезоні-1997/98. Він привів команду до перемоги в Лізі чемпіонів, але був звільнений за невдалий виступ у чемпіонаті Іспанії (тоді "Реал" зайняв у першості країни четверте місце).

Крім "Реала", Хайнкес працював з декількома іспанськими клубами, португальською "Бенфікою" і з рядом німецьких команд. З 2011 року Хайнкес тренує "Баварію". У сезоні-2012/13 68-річний фахівець виграв з мюнхенським клубом чемпіонат Німеччини і Лігу чемпіонів.

Посада наставника "Реала" стане вакантною через відхід Жозе Моурінью. У сезоні-2011/12 він виграв з мадридським клубом чемпіонат Іспанії, а в сезоні-2012/13 не зміг виграти жодного турніру. Ім'я нового наставника "Реала" мають офіційно назвати 3 червня. ЗМІ писали, що основним кандидатом на цю посаду є головний тренер французького ПСЖ Карло Анчелотті.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук назвав нового тренера "Реала"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі