середа, 29 лютого 2012 08:50

Теніс. Дель Потро не пустив Долгополова у другий раунд турніру в Дубаї

Теніс. Дель Потро не пустив Долгополова у другий раунд турніру в Дубаї

28 лютого в Дубаї (ОАЕ) на турнірі АТР Dubai Duty Free Tennis Championships на відкритих кортах (хард) з призовим фондом $ 1,700,475 завершилися матчі першого кола.

23-річний український тенісист Олександр Долгополов, який займає в світовому рейтингу 20-е місце, зазнав поразки у двох сетах від свого ровесника з Аргентини, 10-ї ракетки світу Хуана-Мартіна Дель Потро, посіяного восьмим, з рахунком - 3:6, 6:7 (5).

Матч тривав 1 годину 33 хвилини. Долгополов реалізував два з чотирьох брейк-пойнтів, його суперник - три з семи. На рахунку українця вісім подач навиліт і три подвійних помилки, у Дель Потро - 5 ейсів. Це була друга перемога аргентинця в двох зустрічах з Олександром.

У другому колі турніру Хуан-Мартін Дель Потро (8) зіграє з представником Казахстану Андрієм Голубєвим, кий пробилися в основну сітку змагань через кваліфікацію і був сильнішим за серба Марко Джоковича (WC) - 6:3, 6:2.

Теніс. АТР. Dubai Duty Free Tennis Championships. Дубай (ОАЕ). Відкриті корти (хард).

Призовий фонд $ 1,700,475. 32 учасники.

Перше коло

Хуан-Мартін Дель Потро (Аргентина, 8) - Олександр Долгополов (Україна) - 6:3, 7:6

Зараз ви читаєте новину «Теніс. Дель Потро не пустив Долгополова у другий раунд турніру в Дубаї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі