понеділок, 27 травня 2024 12:59

Реванш Усик - Ф'юрі: промоутер Джошуа назвав свого фаворита

Реванш Усик - Ф'юрі: промоутер Джошуа назвав свого фаворита
Авторитетний промоутер Едді Гірн, який представляє інтереси Ентоні Джошуа, поділився думкою з приводу реваншу між Тайсоном Ф'юрі та українським боксером. Фото: instagram.com/usykaa

Авторитетний промоутер поділився думкою з приводу реваншу між Тайсоном Ф'юрі та абсолютним чемпіоном світу в надважкій вазі Олександром Усиком.

Едді Гірн, який представляє інтереси Ентоні Джошуа заявив, що в другому поєдинку невеликим фаворитом є українець, передає Boxing News 24/7.

"Усик, ймовірно, впевнений у своїх силах і думаю, що він є фаворитом. Реванш має відбутися, тому що перший бій вийшов чудовим", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Усика на півтора місяця відсторонили від боксу

За словами промоутера, поєдинок, ймовірно, пройде у листопаді або грудні 2024 року.

"Я вважаю, що Усик переміг, хоч і в дуже рівному протистоянні, але багато хто думає, що він це зробив більш упевнено", додав Гірн.

19 травня Олександр Усик переміг Тайсона Ф'юрі на рингу в Ер-Ріяді - Саудівська Аравія. Обидва боксери протрималися всі 12 раундів. За рішенням суддів переміг Усик.

Олександр Усик став першим за 25 років абсолютним чемпіоном світу у надважкій вазі. І першим в еру чотирьох поясів.

Усик став найкращим боксером світу незалежно від вагової категорії за версією американського видання The Ring.

Зараз ви читаєте новину «Реванш Усик - Ф'юрі: промоутер Джошуа назвав свого фаворита». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі