вівторок, 19 лютого 2013 17:53

Стаховський не пройшов Давиденка в Марселі

Стаховський не пройшов Давиденка в Марселі
Стаховський їде з Марселя. Фото: donbass.ua

Сьогодні, 19 лютого, в Марселі (Франція) на турнірі АТР Open 13 із призовим фондом € 528,135 проходять матчі першого кола.

27-річний український тенісист Сергій Стаховський, який замикає в світовому рейтингу ТОП-100, поступився в першому колі сорок третій ракетці світу, 31-річному росіянину Миколі Давиденку з рахунком 2:6, 6:4, 2:6. Відзначимо, що українець пробився в основну сітку змагань через кваліфікацію.

Матч тривав 1 годину 38 хвилин. Стаховський зробив два брейки і п'ять разів упустив свою подачу. На його рахунку шість ейсів і п'ять подвійних помилок. Давиденко навиліт подав чотири рази і двічі помилився на подачі. Тепер рахунок в їх особистому протистоянні став 3:1 на користь росіянина.

У другому колі суперником Давиденка буде восьма ракетка світу, 27-річний француз Жо-Вілфрід Цонга, який отримав третій номер посіву і буде стартувати в другому колі.

Теніс. AТР. Open 13. Марсель (Франція). Приміщення (хард). Призовий фонд € 528,135. 28 учасників

Перше коло

Микола Давиденко (Росія) - Сергій Стаховський (Україна, Q) - 6:2, 4:6, 6:2

Зараз ви читаєте новину «Стаховський не пройшов Давиденка в Марселі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі