неділя, 05 липня 2009 15:03

Сьомін веде переговори з Мілевським та Алієвим - ЗМІ

Сьомін веде переговори з Мілевським та Алієвим - ЗМІ

Головний тренер московського "Локомотива" Юрій Сьомін провів переговори з президентом київського "Динамо" про придбання лідерів українського клубу Артема Мілевського і Олександра Алієва. Розмова відбулася під час товариського матчу між залізничниками і киянами на літніх тренувальних зборах в Австрії.

Крім того, Юрій Павлович мав прекрасну можливість своїми очима переконатися в силі українських футболістів і їх необхідності "Локо". Особливо вразив Артем, який вже на 15-ій хвилині товариського поєдинку забив у ворота "Локо" і вивів свою команду вперед.

Президент

Президент київського клубу Ігор Суркіс разом зі своїм братом заради цих переговорів перервали свій відпочинок в Монако і прилетіли до Австрії.

- Юрій Павлович вже дзвонив Мілевському, щоб дізнатися чи готовий той перейти вслід за ним в "Локо", - розповів нам знайомий футболіста. - Юрій Павлович сподівається підсилити Артемом атакуючу лінію своєї нової команди.

Не виключено, що команди зможуть провести обмін, адже президент залізничного клубу Микола Наумов заявляв Сьоміну, що в команді немає грошей на трансфер футболістів і що треба позбавитися від декількох непотрібних гравців. Зараз приблизна трансферна вартість Мілевського оцінюється в дев"ять мільйонів євро, а Алієва в сім.

Матч

Сама гра пройшла в хорошому темпі. На початку матчу новоспечений наставник киян Валерій Газзаєв імпровізовано віддав честь Юрієві Павловичу, натякаючи на те, що прийняв пост головного тренера "Динамо".

Команди показали результативну гру, остаточний рахунок 3:2 на користь команди з Москви. Переможний гол з пенальті забив Дмитро Сичьов.

Треба відзначити, що і у киян була можливість забити у ворота суперника з пенальті, але запасний воротар москвичів Гілєрме зіграв надійно і відбив удар. Після фінального свистка Юрій Павлович не приховував радості перемоги над своїм колишнім клубом.

За матеріалами LIFE.RU

Зараз ви читаєте новину «Сьомін веде переговори з Мілевським та Алієвим - ЗМІ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі